اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

لاریجانی:تمهیدات مناسب برای حل مشکلات معیشتی مردم پیش بینی شده است

علی لاریجانی با تأکید بر اینکه شرایط کشور به وضع مطلوب خواهد رسید، گفت: راهکارهای لازم برای حل مشکلات معیشتی مردم در بودجه ۹۸ اندیشیده شده و شرایط کشور به وضع مطلوب خواهد رسید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 02
کد خبر: ۳۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ علی لاریجانی  در میانه با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها با تحریم‌های خود سعی دارند مردم را درگیر مشکلات اقتصادی کنند اظهار داشت: به دلیل روابطی که آمریکایی‌ها با سایر کشورها دارند درصدد آن هستند تا برای صادرات و واردات ایران مشکل ایجاد کنند و این کارها ناجوانمردانه است.

رئیس مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه راهکارهای لازم برای حل مشکلات معیشتی مردم اندیشیده می‌شود افزود: بعضی از مشکلات اقتصادی در بودجه سال 98 بررسی می‌شود مثلاً اینکه ما وام‌های ارزان‌قیمت را برای اشتغال جوانان فراهم کنیم در همین تبصره 19 به آن اشاره‌ شده است. برای کمیته امداد که برای اقشار ضعیف جامعه اشتغال‌زایی می‌کنند نیز کمک می‌شود تا به‌جای اینکه هزینه اندکی برای آنان داده شود برای آنان اشتغال ایجاد کنند تا خودشان درآمد داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته حدود یک هزار و 200 میلیارد تسهیلات برای کمیته امداد امام خمینی(ره) اختصاص داده‌ شده بود که امسال حدود 4 هزار میلیارد برای این نهاد در نظر گرفته‌ شده که نسبت به سال گذشته چند برابر شده است.

لاریجانی بابیان اینکه ما از طرح‌های اشتغال‌زایی بسیج نیز حمایت می‌کنیم اذعان کرد: مطابق گفت‌وگوهایی که با فرمانده محترم کل سپاه داشتیم اعلام حمایت کردیم این‌گونه کارها برای کشور بسیار مفید بوده و مثمر ثمر است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر اینکه شرایط کشور به وضع مطلوب خواهد رسید یادآور شد: برای اکثر مشکلات کشور برنامه‌ریزی‌شده است؛ در حوزه آب با توجه به اینکه در کشور مشکل آب‌داریم سیستم‌های آبیاری نوین برای کنترل مصرف آب طرح مناسبی بود که ما از آن حمایت کردیم به‌هرحال درزمینه تکنولوژی‌های نو که جوانان بتوانند فعال بشوند این بخش‌ها را هم موردحمایت قرار می‌دهیم.

ارسال نظر
آخرین اخبار